Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate descrie practicile de confidenţialitate ale Trade Media Solutions SRL. Politica noastră de confidenţialitate se aplică oricărei platforme tipărite / online deţinute de Trade Media Solutions SRL și explică modul în care folosim informaţiile dvs. personale, oferindu-vă o imagine de ansamblu a modului în care vă protejăm confidenţialitatea.

Colectarea datelor personale

Aceasta se face în 2 moduri:

- direct, utilizând datele personale furnizate de dvs. atunci când vă abonaţi la serviciile noastre: newslettere, reviste format print/e-copy și când vă înregistraţi la evenimentele noastre.

Informaţiile personale colectate direct pot conţine următoarele detalii:

 • Nume si Prenume
 • Functia ocupata in cadrul companiei
 • Nume companie
 • Adresa companie
 • Domeniu de activitate companie
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail

- indirect (de exemplu, atunci când vizitaţi site-ul nostru, unele detalii tehnice vor fi furnizate automat prin intermediul dispozitivului dvs., cum ar fi adresa IP, sistemul de operare și browserul de internet utilizat).

 

Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele personale colectate sunt utilizate:

 • Pentru a vă oferi produsele / serviciile noastre: reviste format print/e-copy, newslettere, informaţii despre evenimente, mesaje cu promoţii ale  partenerilor revistei Progresiv
 • Pentru a crea statistici despre utilizarea produselor / serviciilor noastre, pentru a genera statistici de trafic si pentru a înţelege modul în care utilizatorii interacţionează cu platforma noastră și cum putem îmbunătăţi serviciile noastre.
 • Pentru a vă contacta în cazul modificărilor adreselor poștale, modificarilor de adrese de e-mail. In cazul in care doriti resetarea parolei, va trimitem un email. De asemenea, va oferim  informaţii despre abonament, evenimente, produse noi / servicii prin e-mail / telefon.
 • Pentru a salva setările și preferinţele dvs. si pentru prevenirea reintroducerii acestor informaţii.
 • Pentru a proteja în continuare produsele și serviciile noastre împotriva utilizării incorecte.

Toate datele colectate de Trade Media Solutions SRL nu sunt și nu vor fi niciodată instrainate unor terţe părţi.

Păstrarea Datelor

Vom păstra informaţiile dvs. atât timp cât sunteţi implicat în industria FMCG / comerţul cu amănuntul, cât timp sunteţi interesat să primiţi produsele / serviciile Progresiv si  până când primim o solicitare de ștergere din partea dumneavoastra. Nu pastram datele personale mai mult decât este necesar si le prelucram doar in scopul pentru care le-aţi trimis.

Drepturile dumneavoastră

În orice moment, Trade Media Solutions SRL va respecta următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:

 • Dreptul la rectificare (în orice moment puteţi cere ca informaţiile dumneavoastra să fie actualizate sau corectate);
 • Dreptul de a fi sterse definitv datele personale (în orice moment puteţi cere ca informaţiile dumneavoastra să fie șterse definitiv);
 • Dreptul de portabilitate a informatiilor (în orice moment puteţi solicita transferarea informaţiilor către o altă organizaţie);
 • Dreptul de a obiecta in cazul utilizarii datelor personale (în orice moment puteţi să interziceţi anumite utilizări ale datelor dumneavoastra personale);
 • Dreptul de acces la informatii referitoare la datele dumneavoastra personale (oricând aveţi dreptul de a ști ce date personale au fost colectate despre dumneavoastra și modul în care sunt utilizate).

Pentru oricare dintre solicitările de mai sus privind datele personale, ne puteţi contacta prin e-mail la office@mediatrade.ro sau la telefon +40 21 315 90 31.

Utilizarea internaţională a site-urilor web

Site-urile noastre sunt gestionate pe servere din România, dar pot fi accesate online si la nivel global. Legislaţia UE privind confidenţialitatea și protecţia datelor personale  (GDPR) va fi menţinută acolo unde este cazul și ne asigurăm că datele dumneavoastra personale sunt protejate de politica noastră de confidenţialitate dincolo de graniţele UE.

Prin furnizarea directă sau indirectă a datelor dumneavoastra personale, acceptaţi procesarea detaliilor dumneavoastra în conformitate cu aceste instrucţiuni.

Legături și utilizări terţe

Putem să furnizăm informaţiile dumneavoastra institutiilor abilitate sa solicite respectivele informatii conform legii si ca raspuns direct la solicitarea acestora.

Site-urile noastre pot oferi linkuri către alte site-uri care au propriile condiţii de utilizare, politici de securitate și confidenţialitate. Dacă alegeţi să vizitaţi unul dintre aceste site-uri, trebuie să examinaţi politicile care guvernează site-ul respectiv.

Aplicarea acestei politici de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică tuturor informaţiilor colectate de către/ trimise către Trade Media Solutions SRL. Alte entităţi afiliate pot obţine informaţii independent de tranzacţiile și experienţele cu dumneavoastra sau din alte surse. Această politică de confidenţialitate nu se referă la acele informaţii.

Informaţii de contact ale companiei

Vă rugăm să ne contactaţi la Trade Media Solutions SRL, 1-5 G-ral David Praporgescu, Etaj 1, Sector 2, București 020965, România, sa trimiteţi un e-mail la office@mediatrade.ro sau sa sunaţi la +40 21 315 90 31 pentru orice întrebări aţi putea avea despre colectarea datelor și politica de confidenţialitate.

 

Parteneri

Freshful
Naturli
Napolact
Siviero Maria
CTP
Agricola
JDE
Ad Production

Parteneri media

Rappel
WallStreet
Retail
Start Up