REGULAMENT PRIVIND DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI „INSPIRO, ediţia a X-a”

18 septembrie 2020, Si:Lounge Garden

RECOMANDĂRI PRIVIND MĂSURILE DE SIGURANţĂ ȘI PROTECţIE SPECIFICE STĂRII DE ALERTĂ, CONFORM LEGII 55/2020

1. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, de conduită și legile în vigoare. Participanţilor nu le este permis să desfășoare activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţă sau drepturile celorlalţi participanţi.

2. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate de către participanţi prin nerespectarea Regulamentului.

3. Organizatorul nu este răspunzător pentru starea de sănătate a participanţilor, dar se va asigura că aceștia nu prezintă simptomele specifice infecţiei cu COVID-19. Organizatorul va efectua triajul epidemiologic al tuturor participanţilor la începutul programului, de către o persoană desemnată anume în acest scop. Dacă se constată menţinerea unei temperaturi peste 37,3° Celsius sau/și prezenţa de simptome respiratorii și/sau alte semne/simptome de boli infecto-contagioase acute, participantul nu va fi primit în locaţie.

4. Participantul care a venit în contact apropiat cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2 va anunţa această situaţie organizatorului evenimentului și nu se va prezenta la eveniment.

5. Participantul care prezintă semne specifice cazului suspect SARS-CoV-2 în timpul evenimentului va fi izolat și se vor contacta furnizorii de servicii de sănătate (medicul de familie sau serviciul 112, după caz).

Organizatorul se obligă să ia măsurile necesare pentru combaterea infecţiei cu COVID-19, în baza HG nr. 553/2020:

  • Se va asigura ca locaţia este igienizată. Înainte de începerea activităţilor se vor realiza curăţenia și dezinfecţia minuţioasă a încăperilor, suprafeţelor, echipamentelor cu substanţe biocide/virucide avizate.
  • Spaţiile închise vor fi aerisite.
  • Va pune la dispoziţia participanţilor săpun, apă, mânuși, măști chirurgicale, dezinfectant (substanţe antiseptice pe bază de alcool).
  • La intrarea în spaţiile comune vor fi amplasate dispensere cu soluţii dezinfectante pe bază de alcool, iar accesul spre toate spaţiile se va realiza doar după dezinfectarea mâinilor.
  • Se vor asigura curăţarea cu detergent și apă, apoi dezinfectarea spaţiilor și echipamentelor cu biocide și virucide avizate. Se va realiza dezinfecţia regulată a mânerelor ușilor.

Se impune:

  • Purtarea obligatorie a măștilor de protecţie în spaţiile închise.
  • Obligaţia de a permite verificarea temperaturii participanţilor înaintea accesului în incinte (în cazul în care aceasta depășește valoarea de 37,3°C nu se va permite accesul în cadrul evenimentului).
  • Respectarea desfășurării activităţii în spaţiile comune prin distanţarea fizică (minimum 1,5-2 metri între persoane).
  • Se vor respecta regulile de distanţare fizică în toate spaţiile comune.

Se recomandă:

  • Evitarea contactului direct (îmbrăţișat, strâns mână) cu ceilalţi participanţi.
  • Să se respecte gesturile de igienă suturilor de barieră (folosirea batistei de unică folosinţă în caz de strănut sau tuse sau tuse/strănut în plica cotului).
  • Purtarea măștilor pe toată perioada evenimentului și în timpul discuţiilor cu ceilalţi participanţi, chiar dacă activităţile se desfășoară în aer liber.
  • Accesul în locaţiile din interior (toaletele) nu se va face în număr mai mare de 2 (două) persoane și doar cu mască.
  • Pe terasa restaurantului, la toaleta din interiorul restaurantului s.a. vor fi amplasate dispensere cu soluţii dezinfectante (antiseptice pe baza de alcool). Vă rugăm sa le folosiţi, atât la intrare, cât și la ieșire. Spălaţi-vă pe mâini, ori de cate ori este necesar.
  • Locurile participanţilor vor fi pe scaune, amplasate în fata scenei, păstrând distanţa de 1.5-2 metri între acestea.
  • La mesele de cocktail nu vor sta mai mult de 2 persoane.
  • Deschiderea frigiderelor se va face exclusiv după folosirea dezinfectantului pus la dispoziţie de către organizatori.
  • Cafeaua va fi servită de un barista, astfel încât va fi singurul care va folosi espressorul.
  • Masa va fi servită de către personalul restaurantului.

Dacă observaţi nereguli în urmarea acestor măsuri de siguranţă, vă rugăm să anunţaţi organizatorii, cât se poate de repede.

Parteneri

Orkla Foods
Albalact
Heineken
Siviero Maria
Agricola
Mogyi
JDE
Gebruder Weiss
Bloemen
Aqua Carpatica
Domeniile Samburesti
Textech
Ad Production

Parteneri media

Rappel